Zdrav pozdrav – ko mladi ukrepate

20201231

Uff, prepoved druženja, varnostna razdalja … Kako se mladi znajdete v tej novi realnosti, ko je pravzaprav prepovedano tisto, kar vam je najpomembnejše? Na Uradu RS za mladino mislimo, da se znajdete dobro in da ste pravzaprav vzoren primer upoštevanja vseh ukrepov, ki jih je prinesla epidemija.

Da pa vas ne bi zaneslo, ko po dolgem času v karanteni končno spet srečate znan obraz, smo pripravili kampanjo Zdrav pozdrav, s katero ozaveščamo o še bolj doslednem upoštevanju ukrepov za zajezitev širjenja virusa. S simpatično kampanjo, ki jo boste zasledili predvsem na spletu, družbenih omrežjih in na televiziji, vas želimo tudi pohvaliti za vso odgovornost, ki ste jo že pokazali od začetka epidemije.

Spremljajte nas na profilih mlad.si na Facebooku in Instagramu, da ne boste zamudili nagradne igre, s katero boste lahko tudi sami postali ambasadorji upoštevanja ukrepov in med svojimi vrstniki širili pozitivne občutke namesto virusa. Pa še nagrado si boste lahko prislužili.

Želimo si, da bi #zdravpozdrav preplavil družbena omrežja in da bi na usta narisal vsaj kakšen nasmešek. Le sledite kaktusu. Pa Zdrav pozdrav!

Vir: Urad RS za mladino