Pravilnik o zasebnosti

V MC Podlaga, Zavodu za šport, turizem in prosti čas Sežana, Kosovelova ulica 4b, 6210 Sežana (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vaša zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu Zakonom o varstvu osebnih podatkov in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

  • Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za pošiljanje Podlaginih e-novičk o dogajanju in aktivnostih MC Podlaga.
  • Vaše osebne podatke bomo uporabljali za pošiljanje Podlagini e-novičk do prejetja odjave od prejemanja.
  • Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam

Osebni podatki, ki jih upravitelj pridobi so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno.

Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih upravitelj zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e- novičk s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-sporočilih. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknil v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mcpodlaga.com
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mcpodlaga.com
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mcpodlaga.com.

Piškotki

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Odločbe novega zakona veljajo za vse spletne strani, ki za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije.

Piškotki so majhne datoteke, ki se prenesjo na računalnik uporabnika ob obisku spletne strani.Običajno se uporabljajo za delovanje bistvenih elementov spletne strani in izboljšanje uporabnikove izkušnje.Piškotki so lahko shranjeni le za čas trajanja ene seje ali pa dlje. Ob vsakem nadaljnem obisku spletne strani lahko le ta ponovno pridobi informacije iz že shranjnenga piškotka na uporabnikovem računalniku in ga tako identificira, vendar piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in ne dajejo dostopa do računalnika.

Dodatne informacije

MC Podlaga, Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana, Kosovelova ulica 4b, 6210 Sežana
Telefonska številka: +386 5 7345 004 ali +386 51 204 765
E- naslov: info@mcpodlaga.com
Spletna stran: mcpodlaga.com