Večeri brez filtra

20160304
20:30

Vabimo vas, da se nam v Mladinskem centru Podlaga pridružite na prvem “Večeru brez filtra”, večeru stand-up komedije v letošnjem letu. Življenje brez filtra je najbolj nevarno in najbolj iskreno.
Deležni bomo črnega, mavričnega, rjavega in celo nekaj normalnega humorja.
Organizator: Klub študentov Sežana.

Vstopnina: 3€
Za člane Kluba Študentov Sežana: #zstwjn 🙂
naslovnica_brezfiltra

 

VECER BREZ FILTRA MAREC

 

Miki Bubulj je pripravil  show za vse okuse in vse, ki se radi zabavate. Poglejte na svet okoli sebe skozi oči komedijanta in opazili boste, da so tudi vsakdanje resne stvari lahko prav zabavne.
Miki se loteva naše estrade, večnih odnosov med ženskami in moškimi, drugačnosti med ljudmi in poklici, o svetovnih krizah, ki nam krojijo življenje ter o banalnih samoumnevnih zadevah kot so bonton. S stand up komedijo se je začel ukvarjati leta 2006 in je do sedaj nastopil že več kot 1.000-krat. Ravno zaradi svoje drugačnosti in provokativnosti je med gledalci dobrodošel, vi pa imate priložnost, da se sami prepričate zakaj je omenjeni komedijant tako zaželen.Razbijamo tabuje in bav bav zgodbice.
Lucas Alexander je triindvajsetletni novinec v stand up komediji. Njegovo področje je mavrične barve, čeprav se na koncu izkaže, da je črna prava barva. Brez dlake na jeziku se spravi na slovenske estradnike, šprotnike in še največ na svoj račun. Sam pravi, da navaja le očitno, če pa je smešno, pa toliko bolje.
Aleš Sečnik – Naslednji nastopajoči je svetovni rekorder v plavanju med invalidi, paraolimpijec, odličen plesalec v času večera, ko drugi ne morejo več, on pa ima noge enako mehke kot prej. Na odru je suveren, pa čeprav s tretjo nogo, nasmejali se bomo njegovemu preprostemu pogledu na preprosto napako, ki je njegovo življenje naredila zakomplicirano, pa ne njemu, drugim. Je človek, ki šale stresa iz rokava, tudi če nosi brezrokavnik. Je povprečen pokeraš in nadpovprečno dober ljubimec, samo, da tega še nobena ne ve. Načeloma je zelo načelen človek, kar se načel tiče in pravi da mu brez bergel živeti ni. Ker je pa tale opis itak pisal sam, je pa dodal še tole. Je samski alfa romeo samec z vso dodatno opremo, edina pomankljivost je to, da se je šalthebl zataknil v prvi prestavi…