Vabilo v jezikovni klub

20170331

Si želiš izboljšati svoje znanje tujih jezikov?
Si želiš to storiti brez večjih stroškov?
Si želiš, da učenje poteka v sproščenem, neformalnem vzdušju?

Če je tvoj odgovor DA, potem ne zamudi priložnosti za izboljšanje svoje karierne poti z vključitvijo v jezikovne klube Nefiks v izbranih krajih. Ob večjem številu prijav, bomo klube izvedli tudi drugje po Sloveniji.
Prijave že sprejemamo TUKAJ, več informacij najdete v prijavnici in v nadaljevanju.

Ker je znanje tujih jezikov zelo pomembno in nujno pri iskanju zaposlitve, smo se letos ponovno odločili, da omogočimo mladim, da pridejo do tako potrebnega znanja brez večjih stroškov in s pomočjo rojenega govorca določene tuje države osvajajo nove širine jezika. Klub pa bo zastavljen tudi v smeri izboljšanja zaposljivosti, kot smo to delali z zaposlitvenimi klubi za mlade, zaradi katerega je v preteklih 5. sezonah delo dobilo že 176 mladih.


Kako deluje jezikovni klub?
Zaradi moči skupine imate klubovci možnost skozi participacijo in svojim delom priti do znanja tujega jezika, raznih informacij o državi iz katere prihaja rojeni govorec (obnašanje na razgovoru, pričakovanja tujih delodajalcev, priprava življenjepisov ipd.). Seveda pa se vse dogaja v neformalnem, sproščenem okolju in ni zastavljeno kot jezikovni tečaji.

Jezikovni tečaj?
Srečanja bodo zastavljena tako, da boste imeli možnost pridobiti oz. osvežiti svoje znanje tujega jezika s pomočjo rojenega govorca, vse od osnov pa do kompleksnejših sestavkov. Jezikovni klub ne more predstavljati nadomestila jezikovnemu tečaju, lahko pa ga podpira, saj mladim omogoča, da v njem v pogovoru uporabijo vse, česar so se naučili v šoli ali jezikovnem tečaju.

Kaj dobite udeleženci z vključitvijo v klub?
Poleg zgoraj naštetega v zameno za približno 2 ure časa tedensko mladi pridobite nova veščine, izboljšate svoje znanje tujega jezika in razširite svojo socialno mrežo.

 

 

 

 

 

 

.

Kje in kdaj?
SEŽANA, ob sredah od 16.30 -18.00 – ITALIJANŠČINA (začetna stopnja).

Vljudno vabljeni!