strokovna ekskurzija ”ŠE NE VID(E)NA LJUBLJANA”

20170401

Mladinski center Podlaga skupaj z Mladinskim centrom Zagorje in Centrom za mlade Domžale organizira strokovno ekskurzijo ŠE NE VID(E)NA LJUBLJANA.

Skupaj z mladimi iz Domžal in Zagorja se bomo v soboto, 1. aprila 2017, predvidoma ob 9h dobili v LJ ter se podali na voden ogled Društva Kralji ulice.
Več:
ŠE NEVID(E)NA LJUBLJANA1
ŠE NEVID(E)NA LJUBLjANA2

Kaj je vodenje po Še nevid(e)ni Ljubljani? Vodiči z izkušnjo brezdomstva vas ne popeljejo po znanih turističnih točkah, ampak vam ob skupnem raziskovanju mesta pokažejo drugo plat Ljubljane.
Govorijo zgodbo o mestu, o sebi in o brezdomstvu, poti so izbrali sami.
unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po vodenju bo sledila kreativna delavnica o vtisih, diskusija …, ki jo bomo pripravili mladinski delavci (veseli vaših idej in pobud:). Zaključili bomo predvidoma ob 15h.
Nadgradnja oz. nadaljevanje ekskurzije je, da akcijo na temo izključenosti/socialne ogroženosti/brezdomstva/ oz. odvisnosti pripravite mladi udeleženci nato v lokalnem okolju, torej Sežani, v okviru programa LAS za preventivo MCP. Glede aktivnosti oz. programa bo izbira popolnoma prepuščena vam, ekipa MCP pa vam bo ob tem nudila vso podporo.
Ker je število udeležencev omejeno na 5, smo se v MCP odločili, da damo najprej prednost vam, ki ste v letošnjem letu izkazali zanimanje za aktivnosti v MCP in s svojim trudom in energijo  prispevali k njenemu uspešnemu delovanju. Stroški ekskurzije bodo pokriti s strani MCP.
Če vas tematika in udeležba na aktivnosti zanimata, lepo vabljeni, da nam čim prej oz. najkasneje do ponedeljka, 27. 3., oddate svojo prijavo.
Velja pravilo – kdor prej pride, prej melje 🙂 Prav tako pa pričakujemo, da je vaša udeležba s potrditvijo, z izjemo izrednih sil, zagotova 🙂
Lepo se imejte in veselimo se sodelovanja z vami,
ekipa MC Podlaga.