#SeVejKiSeJej – Sežana strEAT

20190524
23:03

od 11h do 21hurbani piknik na parkirišču pri Starem gradu ob plezalnem centru v centru Sežane.
Ob 18.00: koncert The Balkan Boys (v parku).
Od 17.00 do 19.00: ustvarjalnice (v parku).

Sežana bo z majem bogatejša za nov sklop dogodkov na prostem pod skupnim imenom #SeVejKiSeJej – Sežana strEAT.
Projekt sestavlja pet dogodkov ki bodo kulinarično in zabavno-kulturno obarvani. Lokacija za ponudnike hrane in pijače je parkirišče pri Starem gradu ob plezalnem centru v centru mesta (urejeno l. 2017), za programski del festivalskih aktivnosti pa so predvidene površine mestnega parka pri Starem gradu oziroma ploščad pri plezalnem centru (stara/bivša reševalna postaja) ali amfiteater ali po dogovoru bližnje lokacije v mestu Sežana. Osnovni namen dogodkov je popestritev življenja občanom naše občine. Gre za t.i. truck food festival z obfestivalskim programom, ki je bodisi glasbene narave bodisi gre za ulična gledališča (zabavni program) in ustvarjalnice. Dogodki bodo enkrat mesečno od vključno maja do vključno septembra.
Prvi tak dogodek bo že v petek, 24. maja, ko se bodo ponudniki hrane predstavljali že od 11.00 dalje, tam bodo ostali do 21h.
Ob 18.00 bo koncert The Balkan Boys (v parku).
Za otroke bo na prizorišču tudi ustvarjalni kotiček od 17.00 do 19.00. Vstop na vse dogodke bo prost. Hrana in pijača pa bosta seveda plačljivi.
Pozor: DOGODKI BODO IZVEDENI LE V PRIMERU LEPEGA VREMENA, v primeru slabega vremena žal odpadejo, za kar se bomo organizatorji določali dan pred izvedbo.
Spremljajte na v dogodku na FB oz. Instagramu soorganizatorjev.
Soorganizatorji dogodkov smo Zavod ŠTIP (TIC Sežana in Mladinski center Podlaga), Kosovelov dom Sežana in Klub študentov Sežana. Podporo nam bo nudila predvsem Občina Sežana.
Celostno grafično podobo za projekt je pripravila Maša Pušnik.