rEUral Europe: Klepet z EU poslanko IRENO JOVEVO

20220127
17:00

V okviru projekta rEUral Europe vas vabimo na sproščen klepet z Ireno Jovevo, izvoljeno poslanko v Evropskem parlamentu, ki sedi v Odboru za kulturo in izobraževanje, Odboru za okolje, javno zdravje in varnost hrane, Odboru za zaposlovanje in socialne zadeve ter Posebnem odboru za boj proti raku.

Pogovarjali se bomo o delu v Evropskem parlamentu, enakopravnosti žensk v politiki, angažiranosti mladih in raznih aktualnih temah. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

 

? Pridružite se nam ta četrtek, 27. 1., ob 17.00, na povezavi:

Dijaki Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana z udeležbo pridobijo ure za OIV.

rEUral Europe je enoletni projekt, podprt s strani Evropskega parlamenta, ki ga Mreža MaMa izvaja v sodelovanju z Inštitutom za politični menedžment, mladinskimi centri in srednjimi šolami. Namen projekta je ozaveščanje o strukturi, delovanju in vplivu Evropske unije in Evropskega parlamenta. Projekt približuje Evropsko unijo državljanom ter podpira njihovo demokratično participacijo. Glavni cilj projekta je ozaveščati državljane, predvsem mlade, o tem kako deluje evropska parlamentarna demokracija in o vplivu, ki ga ima EU na naše življenje.

〰 Sledite FB dogodku: rEUral Europe: Klepet z EU poslanko IRENO JOVEVO

IPM Inštitut
Mreža MaMa
Evropski parlament Slovenija
European Parliament