Psihosocialno svetovanje Sežana – Za Mlade in mlade po Srcu

20181109
16:00

Svetovanja za mlade in mlade po srcu:)
Leta niso tako pomembna, pomembno pa je, da si želiš pogovora. Če torej čutiš potrebo se o nečem pogovoriš, potem je Veselje Do Življenja pravi naslov, kjer so ti na voljo strokovnjaki, ki ti lahko pomagajo da se v življenju premakneš naprej, le naprej.;)

Ob petkih pop. (od 31.8. dalje) med 16. in 19. uro se torej lahko naročiš pri Mileni Finc, mag. zakonskih in družinskih študij, dipl. soc. del. s specialnimi znanji na emocije usmerjene terapije, ki takrat gostuje v Mladinskem centru Sežana, ki si bo zate vzela čas in ti pomagala najti še drug pogled na tvojo situacijo. Njena specialnost so posebna znanja s področja povezovanja ljudi, kvalitetnega partnerstva, težave samskih in težave pri osamosvajanju ter prepoznavanje talentov ter pomoč za razvoj kariere, kako svoja znanja »spraviti v svet«, da bo v tvojem življenju več veselja do življenja.

Zakaj torej iti na svetovanje? Čisto preprosto: Ker si zaslužiš biti srečen in nasmejan/a!! Je res?

Svetovanje je brezplačno, z zaželenim prispevkom za materialne stroške (prevoz).
Naročanje je obvezno, poteka preko obrazca na:www.veseljedozivljenja.si, več info: 030 936 590, veselje.info@gmail.com. Vse o tebi je zaupno in bo tako ostalo.

Prijazno vabljen/a!