premiki 1 na 1

20170929
19:00

PREMIKI 1 NA 1
POSLUŠAJ,  DOŽIVI, PREMAKNI!

Po uspešno izpeljanih dogodkih PREMIK 2016, PREMIK 2017 ter lanskoletni seriji pogovornih večerov PREMIK 1 na 1, nadaljujemo z dogodki.
Letos se bomo srečevali ob petkih, praviloma vsak zadnji petek v mesecu.

Prvi tak dogodek bo  v  petek, 29. septembra, ob 19. uri v Mladinskem centru Podlaga v Sežani.

Gost bo dosedanji moderator in idejni vodja Premika ŽAN PAPIČ.
Žan Papič zase pravi, da je Kraševec. Po njegovi definiciji je to sinonim za osebo, ki bi jo z eno roko božali, z drugo pa ji delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit. Včasih je tekal za žogo brez razloga kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, ZaVedno tabornik, občasni filozof, ki med “razmišljanjem” doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov. Razumljiv in smešen, pravi, da je samo na odru.
Kako je biti voditelj kviza, kako je delati na televiziji, snemati nadaljevanke, biti Stand up komik in še kaj, ga bo izprašala Evelin Bizjak.

Več  na:
http://www.premik-sezana.si/
in
FB profilu: Premik Sežana

Neformalna skupina PREMIK je združila sledeče organizacije, ki soustvarjajo projekt:
Kosovelov dom Sežana, Kosovelova knjižnica Sežana, Klub študentov Sežana, Ljudska univerza Sežana (Kosovelova soba), Mladinski center Podlaga (Zavod ŠTIP), Viviss, ŠCSK: Višja strokovna šola.

premiki-1-na-1-zan