PREMIK: zbiramo sredstva za Zbliževalnik

20210115

Organizacije, združene v dogodkih PREMIK se pridružujemo akciji ZBIRANJA SREDSTEV ZA ZBLIŽEVALNIK.

Za dobrodelnost ni nikoli prepozno. Ekipa PREMIKA in sodelujoče organizacije zbiramo sredstva za Zbliževalnik, ki ga bomo v 2021 postavili v Dom upokojencev Sežana.

Kaj je Zbliževalnik? Gre za pregrado, ki zbližuje v času omejenih stikov z najbolj ranljivimi skupinami občanov. Druženje in komunikacija sta zaradi virusa že od marca oteženi predvsem med bolj ranljivimi skupinami, kar je spodbudilo arhitekte, da se odzovejo in ponudijo rešitev. V arhitekturnem studiu Mertelj Vrabič Arhitekti so tako predstavili inovativno pregrado, imenovano Zbliževalnik, ki najbolj ogroženim skupinam v času epidemije omogoča varen klepet z bližnjimi.

Če še nimate ideje za darila oziroma darila že imate, pa se lahko odrečete še kakemu evru – bomo hvaležni mi, še posebej pa naši stanovalci doma, ki jim bomo omogočili kvalitetnejša druženja s svojimi najbližjimi.

Sredstva zbiramo tukaj:

KLUB KULTURNIH USTVARJALECV UM, Ulica Ivana Turšiča 22, 6210 Sežana; Delavska hranilnica: SI56 6100 0001 2882 432; namen: DONACIJA; koda namena: CHAR.

Hvala v imenu vseh –  nas in njih!