Premik 1 na 1 – gost: Tomaž Štolfa

20181026
19:00

PREMIKanje se nadaljuje. 3. sezono mesečnih pogovornih večerov začenjamo z #11 PREMIKom 1 na 1, ki se bo zgodil v petek, 26. oktobra, ob 19. uri v Inkubator Sežana. Gost dogodka bo Tomaž Štolfa.
TOMAŽ ŠTOLFA je domačin, Kraševec, podjetnik, ki ga je poklicna pot odnesla v ZDA. Gradi in pomaga graditi tehnološka podjetja. Trenutno dela na novem projektu med New Yorkom in Ljubljano. Pred tem je Tomaž v San Franciscu soustanovil podjetje Layer, ki omogoča komunikacijo več kot 80 milijonom uporabnikom v več kot 500 aplikacijah.

Kakšna je razlika med evropskim in ameriškim pristopom do dela? Kakšno je življenje v Silicijevi dolini? Kako vidi prihodnost komunikacije? Kako uspeti v start up okolju? Kaj nam lahko prineseta strojno učenje in umetna inteligenca?
Odgovore na ta in še kakšno vprašanje bo v pogovoru z njim skušal najti Žan Papič.
Neformalna skupina PREMIK je združila sledeče organizacije, ki soustvarjajo projekt: Kosovelov dom Sežana, Kosovelova Knjižnica Sežana, Klub Študentov Sežana, Ljudska Univerza Sežana (Kosovelova soba), MC Podlaga Sežana (Zavod ŠTIP), ŠC Srečka Kosovela Sežana, Gimnazija in ekonomska šola: Višja strokovna šola Sežana, Inkubator Sežana in Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana.