predavanje mateja gobca: ”zvok onkraj zavesti”

20180420
19:00

Matej Gobec je producent in audio inženir. Študiral je na SAE institute v Ljubljani in se vključeval v številna izobraževanja. V svoji karieri je ozvočil preko 1500 koncertov in ima svoj vrhunsko opremljen studio. Sodeloval je z svetovnimi imeni kot so: Fishbone, Dub trio, New York Ska-Jazz Ensemble, Los Explosivos, kot tudi z slovenskimi ustvarjalci: Big Foot Mama, Da Phenomena, Alya, Moveknowledgement, Srečna Mladina, Hamo & Tribute 2 Love, Sausages, Hazard, Leeloojamais, Zebra Dots in še bi lahko naštevali. Trenutno pa je stacioniran pri naši najodmevnejši umetniški zasedbi Laibach, kjer skrbi za njihovo produkcijo in koncertni zvok.

Zvok se lahko uporablja za mnoge različne aplikacije, katere so v novodobnih krogih še precej nepoznane. Na pogovornem večeru bomo govorili o tehnologiji povezani z zvokom, kako zvok in frekvence vplivajo na našo zavest in kako preko zvoka in glasbe dvigniti zavest človeštva.

Sklopi predavanja:
1. Predstavitev predavatelja in njegovega dela.
2. Redefinicija zvoka in njegovih lastnosti.
3. Novodobne zvočne in frekventne tehnologije.
4. Zvok kot novi potencialni vir energije.
5. Zavest in vpliv zavesti na materijo.
6. Glasba kot orodje za spremembo družbe in dvigovanje zavesti.

Zvok ima potenciale, ki jih danes šele začenjamo na novo odkrivati, starodavne civilizacije pa so njegove zmožnosti, kot pričajo najdeni artefakti, poznale in izkoriščale že davno pred nami. Zvok je lahko novi potencialni vir brezplačne energije in zvok lahko duhovno preobrazi človeštvo, pravi Matej Gobec.

Vstop prost.
20-april-v-mc-podlaga-matej-gobec-zvok-onkraj-zavesti