POZIV ZA PRIJAVO NA NATEČAJ KLUBSKI MARATON 2018

20180615

Radio Študent poziva, kliče, prijazno vabi in spodbuja vse mlade in kreativne, še neuveljavljene glasbenike ter skupine, naj se prijavijo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2018.

Letošnjo jesen bo Klubski maraton ponovno premarširal številne avtonomne in mladinske klubske prostore po vsej državi.
Na večtedenski turneji se bo predstavilo šest obetavnih glasbenih ustvarjalcev oziroma skupin, ki jih bo na podlagi prijav na natečaj izbrala strokovna komisija glasbene redakcije Radia Študent.

Poleg turneje, ki se bo odvijala vsak konec tedna od sredine septembra do 2. novembra s finalnim večerom v Ljubljani, bo Radio Študent izbranim klubskim maratoncem omogočil tudi izvedbo radijskega koncerta v živo, obsežno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb, ki bodo izdane na promocijski zgoščenki Klubski maraton 2018.

Prijave na natečaj sprejemajo do 15. junija 2018.

Prijava naj vsebuje:

– vsaj tri avdio posnetke (format .mp3, 320 kbps),

– naslove in besedila skladb,

– kratko predstavitev skupine oziroma posameznika,

– ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko.

Prijave sprejemajo izključno na elektronskem naslovu: klubski.maraton@gmail.com

Klubski maratonci 2018 bodo izvajalci, ki ne glede na dosedanjo koncertno in studijsko kilometrino s svojo glasbo kažejo nagib v smeri zanimivih in ustvarjalnih možnosti ob ustvarjanju hrupa in glasb. Izbrani ustvarjalci bodo postali del glasbene karavane, s pomočjo katere se je širši javnosti do sedaj predstavilo že več kot 100 klubskih maratoncev!

Dodatne informacije dobite pri glasbenem uredniku Radia Študent Žigi Puclju na naslovu glasbeni.urednik@radiostudent.si ali na telefonski številki 031/610-346.

Vtisnite svoj pečat v slovensko podtalno glasbeno kulturo in postanite del najbolj prodorne glasbene karavane, Klubskega maratona Radia Študent!
unnamed