KRASmetal: Noctiferia, Once was never, Condemnatio Christi

20141129
22:00

krasmetal-noctiferia

Da se nam jeseni obeta peti studijski album domačih metalskih prvakov, smo zvedeli že ob koncu poletja, ko nas je NOCTIFERIA zadela z izidom singla GAGA PEPOLE. Tri ponujene skladbe so potrdile pričakovani korak naprej v ustvarjalnem izrazu Noctifere, ki z vsako izdajo odpira in gradi nove dimenzije v polju domačega metala ter utrjuje svoje mesto na evropskih metalskih tleh.

Prihajajoči album Noctiferie nosi naslov PAX (mir) in konceptualno nadaljuje pot, ki si jo je zasedba začrtala že na prejšnjem albumu DEATH CULTURE. Posnet je bil v studiu NEGLIGENCE, za mastering sta poskrbela JOHAN ÖRNBORG ter JENS BOGREN (delala z bendi kot so Opeth, Soilwork, Devin Townsend Project, At the Gates, Kreator…).

Ob izidu napoveduje Noctiferia prvo serijo predstavitvenih koncertov katerih glavnino tokrat namenja domačemu občinstvu z občasnimi skoki na tuje odre; 19. oktobra bo z novim materialom prvič udarila v Munchnu po konkretnem koncertnem zorenju novega albuma na domačem klubskem terenu pa bo Noctiferia 22. januarja s posebnim koncertom v ljubljanskem Kinu Šiška sklenila PAX in album predstavila v celoti.
V okviru promocije novega albuma boste Noctiferio lahko ujeli tudi na TV SLO v Aritmičnem koncertu.

Facebook: http://facebook.com/noctiferia
Web: http://www.noctiferia.net/

ONCE WAS NEVER:

Petčlanski ekstremni metal bend iz Sežana bo predstavil material iz prihajajočega EP-ja na svojem premiernem koncertu. Bend je nastal 21. 12. 2012, v zadnjih urah našega planeta, ko smo vsa naša bremena vrgli čez rame, v stilu nekoč je bilo … nikoli. Postava je dobila končno obliko februarja 2014, krstni nastop pa so opravili na letošnji Wkrwglci. Bend sestavljajo naslednji člani: Luka Osojnik (kitara), Miha Kosmač (kitara), Miloš Mihajlovič (vokal), Luka Kralj (bas) in Gregor Ambrožič (bobni).

CONDEMNATIO CHRISTI:

Ekstremni black metal iz Ljubljane.

http://facebook.com/condemnatiocristioffical