KRASmetal: Narednik Lobanja i vod smrti (HR), Paragoria & Dislocated

20140405
22:00

Metal se vrača v MC Podlaga Sežana. Tokrat gostimo zagrebške toksične thrasherje NAREDNIK LOBANJA i VOD SMRTI, za jezen groove bo poskrebela PARAGORIA ozračje pa bodo segrevali DISLOCATED.

krasmetal april

Narednik Lobanja i Vod Smrti

Narednik Lobanja ustao je iz pakla 2006. godine. Od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajuci svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. Nema spasa za vas, smrtnici!

Paragoria

Paragoria je glasbena skupina, ki je nadaljevala pot band-a The Scourge. Zvrstno je njihova glasba definirana kot death/thrash/groove metal. Prvi demo cd From the Ashes je izšel avgusta leta 2009, tik pred nastopom skupine na Paranoid OpenAir festivalu v Ljubečni pri Celju. Prvemu večjemu festivalu je nato sledilo leto nastopanja po slovenskih večjih in manjših odrih. Leta 2011 se je skupina preimenovala, na bobnih je mesto Blaža Prusnika zamenjal Matija Kadliček. Band se je prav tako zvrstno prestrukturiral, svoje nove avtorske komade in glasbo pa prvič predstavil meseca julija na festivalu Metalcamp. Mesec kasneje je skupina nastopila na festivalu Metal Mania OA v Komnu. Leta 2012 je Paragoria delala na postavitvi lastnega studia ter snemanju prvega albuma z naslovom Decomposition of mind, ki je pri založbi On Parole Productions izšel meseca oktobra 2013.

Dislocated – Legit

Dislocated prihajajo iz Zagorja. Pet članska zasedba ima že kar nekaj kilometrine, band namreč sestavljajo bivši člani Ambassador of Siffilis, Rapidfire in RoadkillBBQ.