KrasMETAL 16.12. – Carnifliate, Black Reaper, Licence to Hate

20171216
21:00

Po dobrem letu v MC Podlaga spet KRASMETAL!

Naše božično drevo tokrat sestavljajo:
Carnifliate (Death metal)
Carnifliate so 5 članska zasedba iz Velenja, katere ime je vedno bolj pogosto slišano na slovenski metal sceni. Začetki banda segajo v leto 2013, svoj končen line up pa so dobili v letu za tem. Sprva band, ki je igral na koncertih v domačem kraju, je presegel svoje prvotne meje in tako bil kot predskupina v podporo drugim velikim bendom kot so Noctiferia in češki Gutalax. Prelomno leto je za njih bilo 2016, ko so marca izdali svojo prvo plato »Slaughterlust«. Trenutno skupina dograjuje svoj death metal opus s pisanjem novega materiala.
Povezava do spletne strani: http://carnifliateband.bigcartel.com/

Black Reaper (Thrash metal)
Z novo plato so ti štirje mladi Primorci dali vedeti, da z njimi ni heca. Po poslušanju albuma »Blood moon rising« je videti koliko so Slayer, Kreator, Testament in Sodom vplivali na njihovo glasbo. Black Reaper so živ dokaz, da thrash metal še zdaleč ni pozabljen!
Povezava do spletne strani: http://www.blackreaper.net/

Licence to Hate
Licence to Hate so štiri članski band, ki igra mešanico death in thrash metala s pridihom melodije. Skupina je začela dvigovati obrvi, ko so izdali DEMO »Sick of all that bleeds« in takoj zatem prvi videospot leta 2016. Vprašanje pa je kaj se zdaj kuha? Skratka, metal, ki bo zagotovo dal vetra božičkovim sanem.
Povezava do spletne strani: http://reverbnation.com/licencetohate

Pridite in iz sebe spravite še zadnje kančke jeze, da bosta za božične praznike od vas ostala samo še veselje in dobrota!
Organizator: Klub študentov Sežana

krasmetal