Koncert

20170304
22:00

Pozdravljeni vsi ljubitelji težkih riffov in udarnih ritmov. V Podlago se ponovno vračajo Carnaval z novim, frišno zapakiranim albumom Miss Universe. Za uverturo pa bodo poskrbela duo Megs.


CARNAVAL

Iz zaloškega brloga se po daljšem obdobju mirovanja zopet sliši lomastenje in kraval. Zver iz Barake je še kako živa in komaj čaka, da prečisti vaša nežna ušesa in v vas zakotali novo porcijo mastnih riffov, zbranih na četrti dolgometražni plošči Miss Universe.
Carnaval so težkokategorni orači domače stonerske njive. Z značilnimi mastnimi rifi, spevnimi linijami in nepredvidljivi zasuki že več kot desetletje veljajo za ene najprepoznavnejših dedičev klasičnega stoner-rockovskega izročila pri nas. Ker pa je zaloška zemlja rodovitnejša od puščavskega peska, z vsakim albumom osvajajo nova rodovitna ozemlja na širokem polju med rockom, bluesom in metalom.
Fantje so decembra med zvezde izstrelili novo ploščo, ki sliši na ime Miss Universe, za katero so poželi že lepo število odličnih recenzij. Čeprav je bil material, zbran na plošči, že kakšno leto prej klasična postrežba njihovih živih nastopov, ga sedaj fantje dozirajo še bolj udarno in suvereno, ne manjka pa seveda njihovega železnega repertoarja, hitičev iz starejših plošč in mogoče še česa čisto novega, neslišanega.

carneval2

http://facebook.com/carnaval.si/
https://carnycarnaval.bandcamp.com/

MEGS
“V goste prihaja dvojec, ki je kot Adamovo rebro zraslo, ne v Evo, iz reber Grrizli Madams v MEGS, vokalno-instrumentalno skupino. Ta brusi in kreira na križišču med Goričkim in Kamnikom in se zajeda v ušesa vsem, ki jim je ljubo tovrstno boben-basanje, seveda na striktno alternativni način. ” (RŠ)

megs

http://radiostudent.si/glasba/afterparty/megs
http://facebook.com/MegsDuo/?fref=ts
https://megsband.bandcamp.com/

VSTOPNINA: 5 eur; Člani KSŠ 3 eur