Koncert: ZMELKOOW PSYkadelik

20140425
22:00

Za zaključek koncertne sezone 2013/14 smo poskrbeli, da pridejo in vse skupaj vžgejo primorski hišni ljubljenčki ZMELKOOW. Priča bomo ekstravagantnim psihadeličnim procesom na odru MC Podlage. Na koncu pa še hitz and shitz in kakofonično petje do jutra.

PSY1_1500pxl

ZMELKOOW PSY-kadeliK
Dvodelni koncert za ceno enega( ne pozabit da se SPLAČA!!!)
Edinstvena priložnost, samo za vas – evo nas!!! Zmelkoow so se pod vtisom visoke priljubljenosti trgovskih akcij (tudi sami jih obožujejo!) odločili, da ponudijo publiki koncert “plačaš enega, dobiš dva”. V njem bodo v dveh enournih polčasih predstavili dva obraza svoje sicer še bolj šizofrene duše (vsaj raztrojene, če ne razčetvorjene). Prvi obraz je obraz improvizatorsko-psihadelično razposajenega iskalca novih dimenzij duha, prostora in časa in zahteva od poslušalca nekaj več koncentracije*, predstavlja pa tudi nevarnost spreobrnjenja v kakšno drugo vero ali bitje (običajno svinjo ali gobo).
*nisem imel sicer tega v mislih, ampak tudi koncentracija nekateih neavtohtonih krvnih substanc pomaga

Še kratka predstavitev Drim-TimA, ki bo zabaval poslušalce:

( kratki EPPe: Se splača.. povej naprej !!!)

Žare:
človek, ki se je odrekel manekenski karieri (za spodnje perilo in SM pripomočke) v ZDA, da bi priskočil na pomoč bendu, ki je nujno rabil basista s šarmom Richarda Gere-a, hitrimi prsti Yngwie Malmsteena in poduhovljeno skromnostjo Mahatme Gandhija. Zahtevanih pogojev jasno da ni zadostil (niti tistega na b pred šarmom), je pa vseeno bil sprejet potem, ko je podkupil komisijo s čipsom in pivom. Komisijo so kasneje tisti, ki se razumejo na glasbo, prijavili Kosovi komisiji. Dokumentacijo so še isto leto pojedli molji, tako da je zdaj naš.

Goga:
proizvod nepremišljenega eksperimentiranja preambicioznih cerebralnih nevrologov, ki so želeli iz smrtnika narediti boga (natančnejši postopek najdete na Henklovi strani pod zavihkom praški za pranje možganov), naredili so pa le pol-boga. Druga polovica je ostala roker. Kombinacija je približno tako nestabilna kot molekula ozona – in to brez ozonskega plašča. Da ne bi delal škode kot polbog, so ga na ministrstvu za nevtralizacijo nestabilnih elementov zaposlili kot zapisnikarja sej komisije “kdor seje, ta žganje”. Zapisnike proti plačilu tudi uglasbi.

Koščak:
bobnar, ki je začel svojo kariero kot loščilec zlatih pokalov Štrikarskega in kleklarskega kluba ženic iz doma upokojencev v Gažonu; kjer pa ni prenesel stresa in intelektualnega napora, ki mu ga je nalagalo delo. Kmalu je dobil ugodnejši angažma in sicer kot tester gugalnic v vrtcu Mojca Pokrajculja v Postojni. Tam se je tudi prvič srečal z ropotuljicami in nebrzdanim kričanjem, ki je v njemu zbudilo nezavedno ljubezen do rokenrola, piva, čipsa in ozona, kar ga je kasneje v postopku klasifikacije nestabilnih elementov umestilo v isti predalček z zgoraj omenjenima.

Anuša:
najeta je bila, da bi igrala flavto, ampak jo je kmalu izgubila (kot tudi denarnico, manjšo termoelektrarno in stik z realnostjo). Kmečko dekle, ki obožuje delo na travnikih. Samo previdno, da se seno ne vžge!