Koncert: N’toko & Sandi MVP

20171014
22:30

Po uspešni otvoritvi koncertne sezone s KM#17 začenjamo s tednom MC Podlaga v hip-hop/rap stilu. V goste prihaja vsem dobro poznani raper N’toko, ki nam bo predstavil album “Emirates”, ter postojnski rimoklepač Sandi MVP prav tako s svežim albumom “Feniks Adelsberg”.

N’TOKO
Miha Blažič – N’toko, hiphoper, reper, bloger, kolumnist, jeznen opazovalec samoumevnosti sveta, aktivist, ki zase pravi, da je zgolj navaden državljan in nič več. Nase je najprej opozoril kot dvakratni zmagovalec slovenskega državnega prvenstva v freestyle rapu, sčasoma pa je razvil široko paleto glasbenih izrazov. V juniju nas je že obiskal na pogovornem večeru, sedaj pa je končno napočil čas, da nam predstavi svoj novi album “Emirates”, ki je izšel za založbo Unique marca letošnjega leta.

FB:
BANDCAMP
SOUNDCLOUD
0009814638_10

 

 

 

 

 

 

 

SANDI MVP
Sandi MVP je najbolj prepoznaven in aktiven član postojnske hip–hop scene, katere del je že od srednje šole; sprva kot član kolektiva nato pa kot samostojen izvajalec. Do sedaj je izdal EP, naslovljen »Lost beats«, sodeloval je z mnogimi priznanimi MC-ji in producenti, ter organiziral številne hip–hop dogodke. Letos pa je končno izdal dolgometražni prvenec »Feniks Adelsberg«, ki predstavlja presek njegovega dosedanjega ustvarjanja. Več na:

BANDCAMP

brez-naslova