Evropski teden mobilnosti v sežani

20170922

Zavod Sopotniki in MC Podlaga  z združenimi močmi v letošnjem letu sodelujeta pri Evropskem tednu mobilnosti z različnimi aktivnostmi v Sežani pod sloganom “PRIDI Z MANO – ZATE, ZAME, ZA NARAVO!«.
S sloganom smo se tako pridružili pobudi Evropskega tedna mobilnosti, ki je prebivalce spodbujal k deljenju prevoza.
Mladinski center Podlaga je ob Evropskem tednu mobilnosti s pozivom krajanom in krajankam zbral slogane na temo trajnostne mobilnosti, mladi pa so prispevali umetniška dela.
Slogane za plakate (nekateri bodo uporabljeni v aktivnosti v tem tednu, ko bodo mladi plakate porisali na licu mesta) so prispevale Eda, Pika, Mateja in Jasmina.
Slike in fotografije so za plakate izdelali: učenke in učenci 3.b in 3.a razreda podaljšanega bivanja OŠ Srečka Kosovela Sežana z učiteljico Nušo Lederer Pangos, dijakinja Špela Resman ter študentki in tabornici Roda kraških j´rt Sežana, Jovana Đukić in Maša Pušnik. Plakate je oblikovala Gaja Hanzel.
Plakati bodo med 18. in 22. septembrom 2017 na ogled v pasaži Mladinskega centra Podlaga ter v prostorih Občine Sežana. #PridiZMano
plakat_risba1 plakat_risba1 plakat_risba3 plakati_prazni plakati_prazni plakat_risba6 plakati_prazni7 plakati_prazni8 plakati_prazni9 plakat_risba10 plakati_prazni plakati_prazni8