Mlada banda! Dandelion Children & Bring on the Vanguards

20150213
22:30

V upanju, da najdemo naslednjo Big Foot Mamo, smo povabili dva benda, za katera čutimo, da imata ta potencial. Ljubljanski regratovi otroci niso mlad bend, so pa mladi fantje in dekle. Šopajo nekakšen grunge rock in imajo za seboj že 7 plošč. Bravo! Primorci Bring On The Vanguards pa pičijo melodičen stoner rock v stilu ameriških prvakov QOTSA ali White Stripes. Pridite preveriti in podpreti novo in frišno sceno!

mlada-banda-preview

DANDELION CHILDREN

Ljubljanski trio Dandelion Children je izkušena zasedba, ki ima kljub mladosti za seboj že sedem albumov in zmage na skoraj vseh natečajih, kjer so nastopili. Ustvarjajo, ker pač morajo, glasba je medij preko katerega se najbolje izražajo, nastopi pa zmes udarnih riffov, menjavanja instrumentov in neustavljive energije.

BRING ON THE VANGUARDS

Leto in pol star trio, ki igra avtorsko glasbo v alter maniri. Njihov zvok karakterizirajo melodični kitarski rifi in vokalne melodije, podprte z odločnimi basovskimi linijami in sunkovito ritmiko. Svetujemo vam, da si Novogoričane ogledate v živo, saj te njihov robusten vojaški stil dobro zadane in prevzame!

Facebook: http://facebook.com/BringOnTheVanguards
Bandcamp: http://bringonthevanguards.bandcamp.com/