Cikel povezanih z društvom Špikapoka

20140918
18:00

CIKEL POVEZANIH

S pogovorno-delavniškim ciklom poudarjamo pomen preventive in povezanosti na videz nepovezanih življenjskih področij. Začenjamo septembra s tem, kaj in kako vnašamo v svoje telo:

Četrtek, 18. 9., 18.00: Kako prehrana vpliva na zdravje, počutje in intelektualne sposobnosti?
Kako izbrati živila, s katerimi bomo imeli več energije, koncentracije in veselja do življenja? Na trgu je marsikaj, zato je dobro vedeti tudi to, kako se izogniti zavajanju na tem področju. Predavanje z delavnico vodi Sanja Lončar, svobodna raziskovalka, novinarka in predavateljica, vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.
Sanjina predavanja so zelo dobro obiskana, zato priporočamo rezervacijo sedeža (spikapoka@gmail.com). Člani društva imajo seveda zagotovljen prostor.

logo1-jpgSplošno o ciklu:

Skrb za telo in duha sta polji, katerima priznavamo vzajemni vpliv, medtem ko je povezava med lastno samopodobo, razumevanjem in sprejemanjem sebe ter sočutnim odnosom do drugega v našem prostoru skorajda nenaslovljena. Namen cikla je izpostaviti te povezave in med praktičnim delom srečanj vsem radovednim nuditi možnost oblikovanja novih izkušenj, iz katerih po navadi izhajajo spremembe v mišljenju in delovanju.

Dogodek izvajamo v sodelovanju s Špikapoka – društvom brez preroka.