Otvoritev koncertne sezone: Bitch Boys (surf rock)

20131004
14:30

Skupina Bitch Boys ustvarja od leta 1999; Pionirji slovenskega surfa, kot so jih poimenovali, so v tem času izdali 4 albume, posneli dva videospota ter se svojimi skladbami uvrstili na več kot ducat kompilacij izdanih doma, večino v Zdrženih državah ter Evropi.

Bitch Boys FACEBOOK 2

Njihov prvi album »…in heat«, je bil proglašen za najboljši sodobni surf album. Sledila sta mu še album »Behid the Hound Dog Walls« ter »RIDE THE FIRST WAVE«, izdana v ZDA z vrhunskimi recenzijami ter povabili na različna gostovanja.

Svojo glasbo so Bitch Boys predstavili na vseh evropskih instro-surf festivalih, poletje 2008 pa je zaznamovalo tudi sodelovanje pri snemanju ter soustvarjanju dokumentarca »Sound Of The Surf«.

Tri sezone (75 ponovitev) so Bitch Boysi uspešno preigravali v surf aranžma- predelane klasike muzikla BRILJANTINA (Grease), ki mu je botroval tudi izid »soundtracka«.

Skupina je šla uspešno skozi kadrovske spremembe, basista je zamenjal Matevž Perovšek-Marcel , na mesto ritem kitarista pa je stopil Tadej Kovačič, seveda ob ustanovnima članoma Marku Valantu in Robiju Bilođeriću. Skupina te dni snema svoj 5. avtorski album.

Facebook povezava

Vstopnina: 3€