ana desetnica 2021

20210702
17:00

 

? 17.00
UnderTree (Slovenija): IZRUVANI
Poetični cirkus.
Nastopil je konec sveta. Ostaja samo še nekaj rastlin v loncih. In fant in dekle, ki se srečata. Kako lahko vsi preživijo in živijo skupaj? Umetnika vas bosta v predstavi, v kateri združujeta žongliranje, manipulacijo predmetov, gibanje in glas, pospremila v poetično apokalipso, ki si jo po tihem pravzaprav vsi želimo!
Trajanje: 35 minut.

? 18.00
Jakob Bergant (Slovenija): KOSOVC II – NOVO UPANJE
Cirkuška predstava.
Jakob Bergant je cirkuški umetnik, ki namesto klasičnih žonglerskih rekvizitov uporablja predmete, ki jih najde na zbirališču kosovnega odpada. Njegova zabavna predstava ima zato poleg ustvarjalne vrednosti globlji pomen in namen, saj spodbuja k reciklaži in k ustvarjanju lastnih igrač, igral in igrišč. Za nami so težki časi in zdaj je čas za novo upanje!
Trajanje: 20 minut.

? 19.00
Theater Labaaz (Nemčija): RAM (Random acts of music)
Glasbena klovnaža.
V produkciji, ki je nastala v času pandemije, boste spoznali dva ekscentrična čudaka, ki bosta skozi glasbo in glas in z obilico smeha ter s kančkom odbitih akrobacij, predvsem pa s pantomimo, mimiko in nepričakovanimi preobrazbami pred vami izgradila svoje čudovito absurdno vesolje ter vas povabila, da se jim pridružite v njem. Svetujemo vam, da ne oklevate!
Trajanje: 40 minut.

Prizorišče: amfiteater oziroma ploščad med Kosovelovim domom Sežana in Mladinskim centrom Podlaga.
Če bo vreme slabo, prireditev odpade.
Vstop je PROST.

Organizatorji: Gledališče Ana Monro, Klub študentov Sežana, Kosovelov dom Sežana in Mladinski center Podlaga .